Så här ser Robert Seton ut.
Så här ser Robert Seton ut.
PREMIÄR
Det här är sajten för dig som vill utveckla dina relationer.
Historien bakom sajten, varför den finns och vad man skall ha den till.

För sisådär 15 år sedan började jag fokusera på att arbeta med människor i allmänhet och relationer mellan människor i synnerhet.

Fem år senare skapade vi helgkurs som fick namnet "Vårda ditt äktenskap" och riktade sig till par som var gifta eller ihop och som ville ta ett kliv till, utforska sin relation eller behövde inspiration och kunskap att komma vidare och fördjupa sin relation. Eller återfinna spänning och lust eller helt enkelt bara var nyfikna och ville göra något nytt tillsammans.

"Vi" är alltså Jenny Seton och Robert Seton som jobbat med personalutvcklingsfrågor, ledarstöd och personlig vägledning i drygt 25 år. Och vi genomför kursen varje år sen dess.

Utgångspunkten för att skapa denna kurs var följande:
Vi lägger ned pengar på att underhålla och vårda trädgårdar, hus, bilar och andra ting som vi bryr oss om och intresserar oss för. Välvårdade trädgårdar, bilar och andra ting ger tillbaka stor glädje och det finns mängder med handböcker och tipsbilagor som vägleder och inspirerar oss i hur man vårdar dessa ting.
På den här kursen skulle människor få chans att verkligen ägna sig åt relationsvård.

På senare år har allt vad relationer heter uppmärksammas i tv genom dokusåpor, allas vår dr.Phil med efterföljare, bloggar, mediasidor med frågelådor, veckopressens temanummer etc.

Men det fattades något.
En sajt på nätet där man kan hämta inspiration, få tips, fördjupa sitt kunnande om relationer, få vägledning och dit man kan återkomma ofta för att få påfyllning.
Därför skapade jag relationssajten.se

Relationssajten.se skall fungera som inspirationskälla, tipsbank, vägledning i att vårda sina relationer och kunskapskanal för alla som intresserar sig för mänskliga relationer. Om du/ni har kört i diket och behöver hjälp att ta dig/er upp och vidare så finns den möjligheten också.
Här finns artiklar, betraktelser, lästips och relationstips m.m.. Fler blir det efterhand och någonting nytt kommer till varje vecka.
Pröva t.ex relationstestet. Det är gratis än så länge.

Lägg sajten som bokmärke, återkom ofta, kommentera gärna och vårda ditt förhållande!

På återseende
Robert Seton