Nu finns den i Pocket

Köp den här

Relationstestet - behöver ni parterapi eller stödsamtal?
Om du känner att något inte är bra eller inte kan sätta fingret på varför ni inte har det så bra som ni förtjänar, prova det här testet. Har du funderat på parterapi eller privat familjerådgivning är testet ett bra förstasteg. Det ger dig en indikation på var du kan finna stötestenarna och utmaningarna i ditt förhållande. Testet omfattar 10 frågor och tar 5 till 8 minuter. Det bygger på många års erfarenhet av arbete med par och är utarbetat av professionella psykologer och parterapeuter.

Du får ett uttömmande svar som indikerar vad du behöver se upp med, vad som behöver förbättras och hur du kan gå vidare. Svaret är på minst en A4-sida.

Testet är gratis men du måste registrera dig på Relationssajten för att kunna starta testet. Registreringen innebär att du får förhandstips om kurser, föredragningar, böcker och annat innan vi lagt ut det på sidan.

Du får en bekräftelse på registreringen så snart du fyllt i alla uppgifter nedan. Den skickas till den mailadress du uppgivit. Där finns även din kod som du behöver för att starta testet. Koden gäller i 24 timmar.

Öppna registrering

Kod: